RTSW-Training Overview

Η RTSW πρωτοπόρος στην διάθεση συστημάτων Real-Time graphics στην αγορά διαθέτει πλατφόρμα LMS (Learingin Management System) με πλήρη γκαμα σεμιναρίων εκμάθησης.

«Η πλατφόρμα περιλαμβανει και πολλά δωρεάν courses με τα οποία μπορεί ο ενδιαφερόμενος να προοδεύσει τις γνώσεις του στον πολύ σημαντικό αυτό τομέα της αγοράς μας» ανέφερε η Κα Καφτάνη Κατερίνα, υπεύθυνη επικοινωνίας της πρωτοβουλίας του dvLAB, για την επαγγελματική εκμάθηση συστηματων και εργαλείων New Media, Broadcast και Post Production.

 

Η RT Software παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την υποστήριξη όλων των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών, ζωντανών απομακρυσμένων ή επιτόπου. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της RT Software βασίζονται σε μεθοδολογίες εκπαίδευσης SMART. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, να εγγραφείτε ή να αγοράσετε ένα μάθημα, επισκεφτείτε τη σελίδα Εκπαιδευτικά Μαθήματα .

Σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα

Το Training Portal της RT Software είναι το διαδικτυακό σημείο πρόσβασης για όλες τις δραστηριότητες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα βασίζονται σε συγκεκριμένους στόχους εκπαίδευσης, που καθορίζονται από το αναλυτικό πρόγραμμα και υποστηρίζονται από σε βάθος εκπαιδευτικά βίντεο, υλικό υποστήριξης με δυνατότητα λήψης και έργα επίδειξης. Με βάση ένα πλαίσιο συστήματος διαχείρισης εκμάθησης, οι εκπρόσωποι εγγράφονται, δημιουργούν ένα προφίλ χρήστη και συνδέονται για να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Δωρεάν μαθήματα Συμβουλές και κόλπα, εισαγωγικές συνεδρίες και επισκοπήσεις είναι διαθέσιμα τόσο για υπάρχοντες χρήστες όσο και για νέους χρήστες που θέλουν να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες και να βρουν το “πώς να κάνουν” που χρειάζονται.

Μαθήματα επί πληρωμή Αυτά τα υψηλά δομημένα μαθήματα περιλαμβάνουν την εξέλιξη των μαθημάτων, την ανατροφοδότηση και την πιστοποίηση. Τα μαθήματα Swift και Edit-3d περιέχουν έως και 30 εκπαιδευτικά βίντεο και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εκπαίδευση από άκρο σε άκρο.

Μαθήματα Σε Βάθος Όλες οι συνεδρίες που είναι διαθέσιμες στα μαθήματα Deep-Dive απευθύνονται σε έμπειρους χρήστες με δύναμη, σε τρέχοντες συνδρομητές ή σε όσους έχουν ολοκληρώσει άλλα μαθήματα.

Σχετικά με τα VM Remote Workshops

Η RT Software παρέχει επίσης ζωντανά, διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Αυτά τα εργαστήρια υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών διαμορφώνονται γύρω από μια μορφή παράδοσης 3 ωρών.

Virtual Machines (VM’s) Οι εκπρόσωποι έχουν εκχωρηθεί πλήρως καθορισμένα VM (εικονικές μηχανές) και μπορούν να συνδεθούν από το σπίτι ή το γραφείο χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης του Teamviewer που παρέχονται από το RT. Δεν χρειάζονται dongles, άδεια χρήσης λογισμικού ή πιστοποιημένο υλικό.

Κατά την τηλεδιάσκεψη οι χρήστες χρησιμοποιούν τυπικό λογισμικό εικονικής συνδεσιμότητας – όπως το ζουμ – για να προβάλουν την οθόνη του εκπαιδευτή και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες ήχου και εγγραφής ενώ εργάζονται στο εικονικό σύστημα μέσω του Teamviewer.

Σχετικά με τα μαθήματα επιτόπου

Το RT Software μπορεί να παρέχει εκπαίδευση με επίκεντρο την τάξη, καθοδηγούμενη από εκπαιδευτές για όλα τα μαθήματα. Συνιστούμε ομάδες 4 ατόμων ή λιγότερων.

Στις εγκαταστάσεις της RT Software στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο Η πλήρως εξοπλισμένη εκπαιδευτική μας εγκατάσταση στα γραφεία μας στο Λονδίνο μπορεί να εξυπηρετήσει 4 άτομα, το καθένα με το δικό του σταθμό εργασίας συντάκτη, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για Covid. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το στούντιο επίδειξης εικονικού στούντιο.

Στις εγκαταστάσεις σας Για την επιτόπια εκπαίδευση μας, οι εκπαιδευτές μας φθάνουν στις εγκαταστάσεις σας εξοπλισμένοι με έως και 4 φορητούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών και των εκπαιδευτικών βοηθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να εποκοινωνήσετε με την ομάδα μας στο dvsales@amy.gr.