Οι λύσεις της Adobe, Adobe Premiere (PR) και Adobe After Effects (AE) αποτελούν σημαντικό γνωστικό αντικείμενο για τον σύγχρονο Digital Content Creator!

Το dvLAB.eu προτείνει ένα course επιλεγμένο ειδικά για τους δημιουργούς του χώρου του Broadcast. Για να κάνετε κράτηση σε ένα απο τα επόμενα σεμινάρια δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Υπέρτιτλοι

Μάθημα 1: 3 ώρες

Ένα από τα πράγματα που σας ζητείται να κάνετε ως Motion Graphics Designer είναι οι Τίτλοι Τέλους. Θα υπάρχει πάντα ένας ακόμα τίτλος τέλους και σπάνια υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε κάτι ωραίο. Συζητάμε μπορείτε να χρησιμοποίησε το Trapcode Particular για να δημιουργήσετε ένα Transition που μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα και ευέλικτα για πολλαπλές χρήσεις. Και έπειτα σας δείχνουμε πώς να το συνδέσετε σε δεδομένα από το Cinema 4D, ώστε να μπορείτε να το ενσωματώσετε με τα CG render σας.

Μάθημα 2: 3 ώρες

Μαθαίνουμε πώς να επαναλαμβάνουμε τα Particular εφέ μας, γρήγορα και σωρευτικά. Αρχικά σχεδιασμένο για μια φαρμακευτική διαφήμιση μεγάλης διάρκειας, εργαζόμαστε με τυπικά εφέ του AE όπως Turbulent Displace, Beam, CC Vector Blur και Echo για γρήγορο αποτέλεσμα.

Μάθημα 3: 2 ώρες

Μετά από μερικές ώρες στο After Effects, αρχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο Cinema 4D. Μαθαίνουμε πώς να αποδομήσουμε κείμενο, να το δημιουργήσουμε ξανά και ξαναβλέπουμε το προηγούμενο παράδειγμα σχετικά με τον τρόπο αποστολής και χειρισμού δεδομένων 3D από το Cinema 4D προς After Effects.

Μάθημα 4: 2 ώρες

Μόλις ολοκληρώσουμε τη βασική μας δομή στο Cinema 4D, και ήρθε η ώρα να το τελειώσουμε. Θα εξετάσουμε τη χρήση του Trapcode Form για να βελτιώσουμε το περιβάλλον.

Μάθημα 5: 2 ώρες

Για ένα έργο που αρχικά υποτίθεται ότι ήταν μόνο κείμενο πάνω από εικόνα, το project που θα δουλέψουμε σίγουρα έγινε πολύ περίπλοκο. Θα δούμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε συστήματα που μπορούν να κάνουν την δουλειά για εσάς, ελευθερώνοντάς χρόνο ώστε να τον αφιερώσετε σχεδιάζοντας μεγαλύτερες προκλήσεις. Θα εξετάσουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα Grid κινούμενων εικόνων, καθώς και μερικές τεχνικές παρακολούθησης.

Μάθημα 6: 2 ώρες

Ποτέ δεν πρόκειται να μετακινήσουμε την κάμερα στο προηγούμενο project, ούτε θα έχουμε πολλά 3D στοιχεία. Θα αξιοποιήσουμε τα υλικά του πελάτη μαζί με το Trapcode Form και με μερικές απλές κινήσεις της κάμερας θα προσθέσουμε αρκετή αξία παραγωγής σε ένα έργο.

Μάθημα 7: 2 ώρες

Θα ρίξουμε μια ματιά σε ένα γήπεδο και θα δούμε πού πήγαμε στραβά και τα μαθήματα που αντλήθηκαν.