Ώρα για DaVinci! 3 Μαρτίου στην Ελλάδα το μοναδικό φορτηγό εκπαίδευσης!

Resolve European Training Tour 2020 

Όλο και περισσότεροι μοντέρ χρησιμοποιούν πλέον το DaVinci Resolve ως βασική τους πλατφόρμα για non linear editing.   Η ταχύτητα, οι επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο και η ροή εργασίας με το DaVinci Resolve το καθιστούν την πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο post production τα τελευταία χρόνια.  Εξ΄αρχής γνωστή ως κορυφαία λύση για color correction, το DaVinci Resolve τώρα προσφέρει και καταπληκτικά εργαλεία μοντάζ, μαζί και με το Fusion για ειδικά εφέ και motion graphics και το Fairlight για πλήρη παραγωγή στο επίπεδο του ήχου. 

Μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2020, η Blackmagic Design ξεκινάει εκτεταμένη τουρνέ σε όλη την Ευρώπη αλλά και παραπέρα.  Θα επισκεφτεί πάνω από 35 χώρες για να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση στη δημοφιλή αυτή πλατφόρμα. Κάθε 90λεπτο μάθημα θα γίνεται στην πιο εντυπωσιακή αίθουσα διδασκαλίας!  Είναι μια πλήρως εξοπλισμένη, διπλά πτυσσόμενη κινητή μονάδα για πρακτική εκπαίδευση μοντέρ με σκοπό να σας καλύψει κάθε απορία και να απαντήσει κάθε ερώτημα για να νιώσετε σίγουροι πόσο χρόνο θα γλιτώσετε χρησιμοποιώντας το λογισμικό.  18 laptop από την HP περιμένουν ως και 3 τάξεις την ημέρα. Θα υπάρχει βέβαια και περιοχή επιδείξεων εξοπλισμού για να δείτε ακριβώς πως συνεργάζεται το DaVinci με τα άλλα προϊόντα Blackmagic. Στην πράξη, απλά, κατανοητά και χειροπιαστά.

H έμφαση κάθε σεμιναρίου είναι το μοντάζ με το DaVinci Resolve.  Σε 90 λεπτά είναι σχεδιασμένο να εξηγήσει σε όσους σκέφτονται να πάνε στο DaVinci Resolve και θα ήθελαν να ξέρουν περισσότερα.  Διδάσκει ένας DaVinci Resolve Certified Trainer και θα περιλαμβάνει: 

  • Ingesting media, Smart Bins, creating timelines 
  • The Edit Page user interface layout , customising tools 
  • How to use editing and trimming tools 
  • Using DaVinci Resolve’s revolutionary Cut Page 
  • An introduction to Color Correction, Fusion motion graphics and Fairlight audio post production. 

Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το info@dvlab.eu ή τηλεφωνικά στο 2106133000 εσ.5, κα Καφτάνη.